• Registrera
Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Om Klubbdirekt

Efter över 30 års engagemang inom föreningslivet så vet vi att tillgång till ett högkvalitativt sortiment av sportmedicin och träningstillbehör är en viktig komponent för att kunna bedriva träning och match på bästa sätt.

Vi på Klubbdirekt har som mål att alltid erbjuda föreningar och idrottsklubbar ett komplett sortiment av sportmedicin och träningstillbehör under ett och samma tak, dessutom med lägre priser och flexiblare leverans.

Lägre priser

Vi erbjuder allt som oftast 30-50% bättre priser och ibland även upp till 80% jämfört med rekommenderade priser och marknadspriser.

Inköpspriserna håller vi nere genom att köpa direkt från fabrik utan mellanhänder. Dessutom köper vi när tillfälle ges in större partier som andra leverantörer av olika anledningar inte kan eller vill sälja. Det kan tex röra sig om överinköp eller produkter som har bytt förpackning – helt enkelt fullt fungerande produkter som vi kan erbjuda er som kund ännu bättre priser på.

Sen håller vi nere våra kostnaderna genom att vi inte har några dyra butiker, inget stort huvudkontor och inte massor med dyra sponsoravtal.

Det finns mycket pengar för en klubb att spara, pengar som istället kan nyttjas för att utveckla klubbens barn- och ungdomsverksamhet, träningsanläggningar, träningsläger, sociala aktiviteter, och så vidare – ja, allt sådant som ibland får stå tillbaka för de ”fasta” kostnaderna.

Flexiblare leverans

I dagens samhälle så har vi generellt sett allt mindre tid över efter att jobb, skola, hus och hem och alla andra ”måsten” är avklarade. Därav tror vi inte att någon egentligen vill lägga tid på att köra fram och tillbaka till olika butiker för att få ihop material till klubben.

Därför erbjuder vi flertalet olika fraktlösningar som ger dig som kund högsta flexibilitet, Du väljer själv om du vill hämta hos närmsta ombud, få det skickat hem till dörren, om din order ska skickas till klubblokalen, eller kanske direkt till en cup eller ett träningsläger på annan ort. Om du bor i Malmö med omnejd så är du alltid välkommen att hämta på vårt lager.

Det viktiga här är att det är du som kund som väljer vad som passar dig och din klubb bäst!