• Registrera
Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Integritetspolicy

GDPR (General Data Protection Regulation) är en EU-förordning som började gälla i hela EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen med ytterligare skärpta krav på hur vi som företag får behandla dina personuppgifter. Du kan ta del av vår integritetspolicy nedan.

Vilka vi är

Klubbdirekt AB är ett malmöbaserat företag och erbjuder ett stort sortiment av sportmedicin och träningstillbehör under ett och samma tak. Vår webbplatsadress är: https://klubbdirekt.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Medlemsregistrering

När du registrerar dig som medlem så sparas de uppgifter du lämnar på våra webbservrar placerade i Sverige. Vi sparar dessa uppgifter för att göra administrationen enklare för dig som medlem samt för att kunna ge dig ytterligare rabatter på våra produkter.

Cookie-filer

Om du loggar in på vår sida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar och produkter på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Är du registrerad medlem hos oss så sparas dessa uppgifter så länge du har kvar ditt konto hos oss.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

  • Registrera
Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.